viernes, 9 de noviembre de 2007

YO PONGO VS TELEPIZZA

Bueno, com podeu llegir al titol, Telepizza , ens va fer el sopar, tot i que he de felicitar al anfitrió principal SALVA, ja que va cuidar al detall tot el soparillo, los esparrecs en pernil tenien faena eh! Salva, no tothom s'entreté tant!
Salva, fins hi tot ens va preparar lo postre del sopar que avui al matí s'ha convertit en lo meu esmorzar, cubana es deia?? no m'en recordo, pero bueno, lo xic seu va currar enbolicadet en paper de plata y cadascú la seua bosseta , això va ser un lujo!!
Bé saludo des d'aquí a tota la penya que vam ser anit: Salva, Joseps, Jordi, Xelo, Tere, Alba, Majo... bé i més noms que a ra no recordo, ya penjarem la foto de recordatori.
També saludo a Juanlu,(el Juanlu, Josep i jo, vam anar al port de TGN un ratet, después del soparet) pobret que el tinc fregit perque li canvio el nom i li dic Carles, gràcies per tenir tanta paciència en mi.
Bé saludets!!!
Sil

1 comentario:

Anónimo dijo...

ola xaladeta!!!! ara et tinc aquí al costat treballant molt a l'ordinador "jeje la veritat es que pasant el temps i fent coses sense cap de profit". He de dir que el sopar que va preparar el Salva va estar perfecte i difícil de superar i que avuí he esmorzat molt agust la cubaneta però a mi el que més hem va agradar del sopar va ser la cara que va fer el salva quan va veure que el seu niuet de dormir estava tot destrosat jeje no era just que ell pugués gitarse a dormir de seguida i nosaltres haguessim de passar fred i anar a casa sense poder caminar, geladets, després de totes les coses bones que haviem menjat i el que haviem begut. Demane des d'aquí públicament disculpes a totes aquelles persones que despertarem trucant a tots els timbres per poder descobrir quin era el pis de Salva la culpa es de SILVANA jeje per a totes aquestes persones si li heu de donar alguna pallissa a algú PEGUEU-LI A ELLA jeje.
PD: Salva espere que ja hages trobat el pijama i li vaig a dir a la teva novia que et gites amb l'estampeta d'un monjo. NO ESPERAVA AIXO DE TU CALENT